Tervetuloa Mikkelin Tiedepäivään to 7.3.2013 klo 10:00-16:30!

Tiedepäivän ohjelma

Tuoretta tietoa, mielenkiintoisia avauksia ja Tieteenkesyttäjä 2013–julkistaminen. Varmista paikkasi ajoissa!

Mikkelin Tiedepäivä to 7.3.2013 klo 10:00 – 16:30

Mikkelin ammattikorkeakoulun Kampussali A, Patteristonkatu 2

Tiedepäivän teemana on Hyvinvoiva Mikkeli – Feel good! Tänä vuonna hyvinvointia tarkastellaan yksilön, yrityksen ja ympäristön kannalta. Tiedepäivän puheenjohtajana toimii tietokirjailija, kolumnisti Merja Rehn. Tiedepäivä tuo esille alueella tehtävää tutkimus- ja kehittämistyötä ja päivä koostuu mielenkiintoisista puheenvuoroista. Avauspuheenpuheenvuorossa Tekniikan tohtori, KTM Merja Fischer valottaa hyvinvointia monesta eri näkökulmasta. Nuorten hyvinvointia käsitellään Tiedepäivässä ja pureudutaan erityisesti kutsuntaikäisten terveystilanteeseen Etelä-Savossa. Terveystalon toimitusjohtaja, kauppakorkeakoulun Mikkelin alumni Yrjö Närhinen puhuu yksilön ja yhteisön hyvinvoinnista yrityksen menestystekijänä. Tiedepäivän ohjelmassa muun muassa:

Tiedepäivä on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, jonka toteuttavat Mikkelin ammattikorkeakoulu, Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT:n Mikkelin yksikkö sekä Mikkelin yliopistokeskus yhteistyössä Mikkelin lukion kanssa.

Ilmoittautuminen: http://www.webropolsurveys.com/S/0D30F9F3F689F273.par

Tiedepäivä Facebookissa: www.facebook.com/mikkelintiedepaiva – käy tykkäämässä, niin saat koko ajan uutisia ja ajankohtaista tietoa Tiedepäivästä!

Tule keskustelemaan ja kysymään luomusta!

LUOMUA KIITOS! ke 6.3.2013 klo 15:00-17:00 Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla