Etusivu

Mikkelin yliopistokeskus (MUC) on verkostomallinen tiedeyhteisö, jonka toiminta perustuu tieteelliseen tutkimukseen, yliopisto-opetukseen ja vuorovaikutukseen ympäröivän yhteiskunnan kanssa.

Yliopistokeskus perustuu sopimukseen Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston, Lappeenrannan teknillisen yliopiston sekä Mikkelin kaupungin välillä. MUC:n vahvuutena on kolmen emoyliopiston osaamiseen pohjautuvat ja valtakunnallisesti erottautuvat osaamisalat, jotka samalla vastaavat alueellisiin tarpeisiin.

 

 

 

Unelmia täynnä on kesäinen yö, vain airojen lapa vettä lyö.
Ystävät kuunnelkaa hiljaisuutta, siitä saatte voimaa, virtaa uutta!

Mikkelin yliopistokeskus toivottaa hyvää juhannusta ja kaunista kesää kaikille!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Hieno ja virkistävä koordinaatioyksikön tyhy-päivä Järvisydämessä Rantasalmella. Matkan varrella voi pysähtyä Rapiolle ihastelemaan kaunista myllymiljöötä ja samalla saa hankittua tuoreet ryynit ja jauhot.

Taas riittää virtaa. Suosittelemme!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Päivänsäde 2016 on Emmi Uotila

Mikkelin yliopistokeskus on julkistanut Päivänsäteen vuodelle 2016. Päivänsäde tänä vuonna on Emmi Uotila Mikkelin yliopistokeskukseen kuuluvasta Aalto-yliopiston International Business –kandidaattiohjelmasta. Päivänsäde on hyvä yhteishengen luoja, reilu kaveri, sosiaalinen sekä iloinen ja avoin. International Business –kandidaattiohjelman opiskelijat valitsevat Päivänsäteen keskuudestaan vuosittain.

Tänä vuonna titteli julkistettiin yliopistokeskuksen Kesäkinkereillä 14.6.2016 klo 15:00.

Kuvat: Ulla Jurvanen
... See MoreSee Less

View on Facebook