Etusivu

Mikkelin yliopistokeskus (MUC) on verkostomallinen tiedeyhteisö, jonka toiminta perustuu tieteelliseen tutkimukseen, yliopisto-opetukseen ja vuorovaikutukseen ympäröivän yhteiskunnan kanssa.

Yliopistokeskus perustuu sopimukseen Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston, Lappeenrannan teknillisen yliopiston sekä Mikkelin kaupungin välillä. MUC:n vahvuutena on kolmen emoyliopiston osaamiseen pohjautuvat ja valtakunnallisesti erottautuvat osaamisalat, jotka samalla vastaavat alueellisiin tarpeisiin.

 

 

 

Mikkelin yliopistokeskus (MUC) lisäsi tapahtuman. ... See MoreSee Less

International Mikkeli Day IMD

November 9, 2016, 11:00am - November 9, 2016, 4:00pm

Kauppakeskus Stella

International Mikkeli Day (IMD) on Mikkelin seudun kaikkien toisen ja kolmannen asteen oppilaitosten yhteistyössä järjestämä kansainvälinen päivä. Tapahtuman tarkoitus on tuoda esille ja keskustella kansainvälisyyden merkityksestä ja rikkaudesta Mikkelissä. Lisätietoa: www.muc.fi/IMD tai facebookissa : International Mikkeli Day IMD

View on Facebook

Lappeenrannan teknillinen yliopisto LUT on ensimmäinen Mikkelin yliopistokeskuksella alueyksikköä pitävä yliopisto, joka mahdollistaa opiskelijoille e-tenttimisen. Kuvassa projektitutkija, jatko-opiskelija Jarno Föhr perehtyy e-tenttiakvaarion toimintaan.
Kuva: Ulla Jurvanen

Lisätietoja:
• Matti Malinen, Mikkelin yliopistokeskuksen pääsihteeri, 050 496 8981, matti.malinen@muc.fi
• Marjaana Kareinen, LUT:n opetusteknologiapäällikkö, 040 717 1805, marjaana.kareinen@lut.fi
www.muc.fi/opiskelijalle/e-tentit
... See MoreSee Less

View on Facebook